Пленарне засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради

12 січня відбулось пленарне засідання вісімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому були розглянуті питання, які винесені на розгляд сесії міської ради.

В ході сесійного засідання було прийнято рішення про встановлення фіксованої ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, яким для першої групи платників єдиного податку встановлено дану ставку в розмірі 8 відсотків від розміру мінімальної заробітної плати, для другої групи – 20 відсотків.

Депутатами міської ради також було прийнято рішення про надання пільг, яким надано пільги при нарахуванні орендної плати за користування комунальним майном для ряду комунальних підприємств міської ради, організацій політичних партій, міських громадських організацій та ін.

На засіданні депутати міської ради внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р №408-17- VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012рік», пов’язані із змінами до бюджетної класифікації.

В ході сесійного засідання депутати міської ради прийняли рішення надіслати звернення до Президента України В.Ф.Януковича, до голови Верховної Ради України В.М.Литвина, до Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова з клопотанням переглянути державний бюджет на 2012рік з метою якнайповнішого врахування у ньому інтересів і нагальних потреб громади м.Біла Церква на 2012рік, що дозволить територіальній громаді вирішувати питання місцевого значення та здійснювати делеговані державою повноваження.

На засіданні депутати міської ради також були ознайомлені із відповіддю Міністерства соціальної політики України на звернення Білоцерківської міської ради, прийняте на 14 сесії 24.11.2011року щодо забезпечення повного виконання та фінансування Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», в якій інформується про заходи, що проводяться Урядом по соціальному захисту даної категорії громадян.

В обговоренні питань взяли участь депутат Київської обласної ради (фракція Партії регіонів), член виконавчого комітету міської ради І.Шилов, депутати міської ради – В.Коверда, К.Бугайчук (фракція Партії регіонів), С.Беркут, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), В.Ямковий, Л.Дригало (фракція «Народна партія»), В.Хмельницький, В.Панасов (фракція ВО «Свобода»).

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду громадських організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 13 січня 2012 року
Поділитися