Зустріч міського голови з підприємцями міста

10 січня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч з підприємцями міста, на якій були обговорені зміни до Податкового кодексу України щодо спрощення системи оподаткування, обліку та звітності.

Зокрема, міський голова наголосив, що міською владою та Білоцерківською об’єднаною державною податковою інспекцією було проведено відповідну роботу по врахуванню змін до Податкового кодексу України в частині встановлення фіксованої ставки єдиного податку для фізичних осіб. На даній зустрічі присутні підприємці матимуть змогу ознайомитись із змінами щодо встановлення фіксованої ставки єдиного податку для фізичних осіб та висловити свої пропозиції, які будуть розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісії та враховані під час прийняття відповідного рішення на сесії міської ради, що відбудеться 12 січня ц.р.

В ході зустрічі заступник начальника Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції Ю.Марченко детально поінформував присутніх підприємців із запропонованими ставками податку по групах платників, визначених, відповідно до законодавства та проаналізував зміни, які відбуватимуться.

Присутні на зустрічі підприємці висловили свої пропозиції щодо встановлення розміру ставок податку, запропонували розглянути досвід інших міст обласного значення по вирішенню даного питання та визначити такий розмір ставок, який стимулюватиме підприємців і далі легально працювати.

На зустрічі депутат Київської обласної ради (фракція Партії регіонів), голова правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов зазначив, що питання встановлення фіксованих ставок єдиного податку є складним, тому, необхідно провести додаткові заходи щодо вивчення можливості їх збільшення, враховуючи захист фізичних осіб-підприємців та запропонував не змінювати розмір ставки для першої групи платників податку.

В зустрічі взяли участь секретар міської ради О.Олійник, депутати міської ради – голова постійної комісії у справах бюджету, фінансів і цін В.Коверда (фракція Партії регіонів), голова постійної комісії з питань ефективного управління об'єктами комунальної власності, торгівлі та побутового обслуговування населення В.Ямковий (фракція Народна партія), заступник міського голови Г.Джегур, представники міських ЗМІ.


 



Опубліковано: 11 січня 2012 року
Поділитися