Пленарне засідання сорок восьмої сесії Білоцерківської міської ради

28 листопада  відбулось пленарне засідання сорок восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком пленарного засідання міський голова вручив нагороди ряду депутатів міської ради за здобуття призових місць під час спартакіади серед депутатів Київщини.

В ході сесійного засідання депутати міської ради взяли до відома інформацію прокурора м. Біла Церква про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури м.Біла Церква упродовж 9 місяців 2013р. з якою виступив перший заступник прокурора м.Біла Церква С.Турчин  та  інформацію  начальника Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенникова про результати оперативно-службової діяльності Білоцерківського МВ (обслуговування м.Біла Церква  та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області за 9 місяців поточного року, інформацію про виконання  у третьому кварталі 2013 р. Програми профілактики та протидії злочинності  та правопорушенням в м.Біла Церква  на 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 21.06.2012 р. № 642-27-VI.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету м.Біла Церква за 9 місяців 2013 р. та  внесли зміни і доповнення  до рішення міської ради від 25.12.2012р. №849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік», скоригувавши планові призначення з метою більш ефективного використання коштів.

Під час засідання було затверджено Програму розвитку системи освіти м. Біла Церква на 2014-2015 рр., Положення  про відділ з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної  та  мобілізаційної роботи Білоцерківської міської ради (в новій редакції), Положення про Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (в новій редакції), внесенно зміни до Програми розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м. Біла Церква на період 2010-2014 рр., затвердженої рішенням  міської ради від 28.04.2010р. №1362.

Депутати міської ради також прийняли рішення про міську програму підтримки та розвитку молоді міста на 2014-2015 рр. «Молодь Білої Церкви», про присудження Премії Білоцерківської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування та внесли зміни і доповнення до Програми забезпечення жителів  м. Біла Церква муніципальним  житлом на 2013 -2018 рр., затвердженої рішенням міської ради від 28.02. 2013 р. №913-39-VI та затвердили список народних засідателів.

Депутати міської ради також  затвердили Програму щодо організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у м.Біла Церква  на 2014 р., внесли зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради  з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 р., затвердженого рішенням міської ради від 21.11. 2012 р. № 775-31-VI, взяли до відома інформацію про хід виконання Комплексної програми охорони довкілля в м. Біла Церква на період 2012-2015 рр., а також розглянули ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради  – А.Король, К.Бугайчук , Г.Музиченко, С.Кривий (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), О.Марченко, В.Панасов, Л.Маринкевич, В.Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»), Г.Дикий ( депутська група «За зміни Білої Церкви»), Т.Сербин, заступник міського голови В.Гнатюк, начальник управління комунальної власності та концесії міської ради В.Міхєєв.

В різному виступили  начальник центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Л.Севериненко, яка  поінформувала присутніх про підсумки діяльності  фахівців із соціальної роботи з липня 2012р. та начальник  комунальної установи Білоцерківської міської ради “Інспекція з благоустрою м.Біла Церква” В.Ілляшенко, який згідно із протокольним дорученням доповів про здійснену перевірку та вжиття відповідних заходів щодо ліквідації самовільно споруджених будівель на березі р.Протока.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради,  начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников,  начальник Білоцерківського міжрайонного відділу Управління СБУ в м.Києві і Київській області Р.Шульжук,  перший заступник прокурора м.Біла Церква С.Турчин,  представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 28 листопада 2013 року
Поділитися