Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

28 листопада  в м.Біла Церква в рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів відбулася традиційна спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

Від імені міського голови В.Савчука учасників спартакіади привітав його заступник М.Антонюк, який відмітив важливість підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями, наголосив, що вони є активними громадянами нашого суспільства та прикладом великої сили волі і побажав учасникам змагань міцного здоров’я, постійно займатись спортом та досягати високих спортивних перемог.

Змагання проходили у 6-х видах спорту як серед дорослих ,так і серед дітей. Переможці були нагороджені дипломами управління соціального захисту населення, відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради і заохочувальними грошовими винагородами.

У відкритті спартакіади взяли участь начальник Київського регіонального центру  інвалідного спорту «Інваспорт»  М.В.Віниченко,  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць,  начальник відділу  по соцобслуговуванню пенсіонерів інвалідів  та малозабезпечених громадян управління соціального захисту населення  міської ради Н.П.Шапоренко.



Опубліковано: 29 листопада 2013 року
Поділитися