Пленарне засідання шістдесятої сесії Білоцерківської міської ради

19 червня відбулось пленарне засідання шістдесятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради  підтримали ряд депутатських запитів, серед яких - запит Л.Дригало щодо вирішення проблеми належного забезпечення безпеки дорожнього руху на території міста та запровадження з цією метою одностороннього руху по вул.. Б.Хмельницького від вул.Гординського до б-ру 50-річчя Перемоги; депутата С.Істоміна щодо обмежень місць продажу пива, тютюну та алкогольних напоїв на території комунального підприємства міської ради «Парк культури та відпочинку ім..Т.Шевченка», незаконності розміщення в  межах даного парку комерційних закладів, які реалізують такі товари, створення спеціальної комісії по виявленню та усуненню недоліків у функціонуванні парку та ін.; депутата О.Ореховського щодо ліквідації незаконної роздрібної торгівлі алкогольними напоями в м.Біла Церква.  Взяли до відома депутатське звернення Г.Музиченко щодо надання філії Національної наукової медичної бібліотеки в м.Біла Церква відповідного приміщення з метою її збереження.

На сесійному засіданні депутати міської ради взяли до відома інформацію прокурора м.Біла Церква про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури м.Біла Церква протягом 2013р., інформацію начальника Білоцерківського  міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління  МВС України в Київській області  щодо стану боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Білоцерківського МВ (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області за І квартал 2014р., інформацію про виконання Програми профілактики  та протидії злочинності та правопорушенням в м.Біла Церква  на 2012-2015 рр.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету  м. Біла Церква за І квартал 2014 р. та внесли зміни і доповнення до  рішення  міської  ради від 23.01. 2014 р.  № 1142-53-VI   «Про бюджет м.Біла Церква на 2014р.». Затвердили Положення про Реєстр вулиць та інших поіменованих об'єктів м.Біла Церква та відповідний Реєстр, Положення про інформаційні ресурси єдиної цифрової топографічної основи території м.Біла Церква.

Під час засідання депутати міської ради внесли зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки  проектів регуляторних актів на 2014 р., затвердженого рішенням  міської ради від 26.12.2013 р. №12-51-VI, до Програми розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м. Біла Церква на період 2010-2014рр., затвердженої рішенням  міської ради від 28.04. 2010р. № 1362.

Депутати міської ради створили комісію по передачі Палацу культури ВАТ «Росава» у комунальну власність територіальної громади м. Біла Церква, прийняли рішення про скорочення посад фахівців із соціальної роботи Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і внесли зміни у структуру та штатні  розписи окремих підрозділів Білоцерківської міської ради.

На засіданні також було розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради –  С.Беркут, М.Бондаренко, Г.Дикий, Л.Дригало, О.Кучер, С.Макушин,  В.Малюк, О.Марченко,  В.Маршалок, Ю.Петрик, Д.Поліщук, В.Хмельницький, В.Ямковий, Я.Яременко та ін.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області ,  прокурор м.Біла Церква Г.Мельник, заступник начальника Білоцерківського міжрайонного відділу Управління СБУ в м. Києві і Київській області Д.Шимановський, заступник начальника Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Київській області В.Зеленський, представники ряду міських громадських, профспілкових організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 20 червня 2014 року
Поділитися