Зустріч міського голови з членами правління та головою БМГО Української спілки ветеранів Афганістану

17 червня відбулася зустріч міського голови Білої Церкви  В.Савчука з членами правління та головою Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротовим.

В ході зустрічі відбулася конструктивна розмова про результати та ефективність роботи даної громадської організації. Міський голова підкреслив, що міська громадська організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) результативно працює в межах чинного законодавства України та свого Статуту не тільки в інтересах всіх учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав, а і на імідж м. Біла Церква.

Під час зустрічі були обговорені питання патріотичного виховання студентської та учнівської молоді, роботи Білоцерківського військово-патріотичного центру даної громадської організації (керівник – В.Краєвський).

Присутні також зупинилися на заходах, які проводить міський клуб «Пошук» міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) (керівник – В.Настін), які особливо є актуальними напередодні 22 червня – дня початку Великої Вітчизняної війни.

Міський голова В.Савчук схвалив створення і роботу в «афганській » організації Клубу вдів учасників бойових дій (керівник - А.Марченкова), адже  на сьогодні в місті проживає близько 200 вдів померлих учасників бойових дій і в них є можливість зустрічатися, спілкуватися та підтримувати один одного та ін.

Міський голова наголосив на важливості подальшої співпраці міської влади і  даної  громадської організації.



Опубліковано: 18 червня 2014 року
Поділитися