Пленарне засідання двадцять cьомої сесії Білоцерківської міської ради

21 червня відбулось пленарне засідання двадцять cьомої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході пленарного засідання депутати міської ради прийняли рішення звернутися до Прем’єр – Міністра України М.Азарова, голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка з проханням, щоб вони виступили з ініціативою щодо відтермінування введення в дію Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  №45 від 16.05.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення проектної документації на будівництво об’єктів» в частині одержання кваліфікаційних сертифікатів відповідними спеціалістами до 01.01.2013р., що в значній мірі посприяє заняттю соціальної напруги, стабільності функціонування підприємств всіх галузей та підвищення авторитету влади.

Депутати міської ради внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р. № 408-17-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012 рік», затвердили методику розрахунку розміру орендної плати за землю в м. Біла Церква, Програму профілактики і протидії злочинності та правопорушенням в м.Біла Церква  на 2012-2015 роки.

На пленарному засіданні депутати міської ради також внесли зміни та доповнення до Програми розвитку малого підприємництва  в м.Біла Церква  на 2011-2012 роки, затвердженої рішенням  Білоцерківської міської ради  від 29.12.2010 № 20-03-VI, до рішення міської ради від 01.07.2011 року № 223-10-VI«Про затвердження Положення про порядок організації та проведення  ярмаркових заходів у м.Біла Церква», затвердили Положення про відділ комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради та зміни до Положення про управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради.

В ході пленарного засідання депутати міської ради прийняли рішення звернутися  до Верховної Ради України  щодо зняття з розгляду законопроекту «Про засади державної мовної політики», внесли зміни  в додаток 1  до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11.10.2011 року № 451 «Про встановлення  тарифів на  послуги з опалення та підігріву холодної води» та підтримали подання житлово-комунального господарства міської ради щодо відповідних дій, згідно чинного законодавства, при впровадженні системи тарифоутворення на житлово-комунальні послуги в м.Біла Церква.

Під час засідання сесії міської ради також були прийняті рішення про введення до штатного розпису Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 22 посад фахівців із соціальної роботи, про перейменування комунальних дошкільних навчальних закладів  та загальноосвітніх навчальних закладів і затвердженні їх статути у новій редакції, розглянуті ряд майнових, земельних та інших питань, з яких прийняли відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – А.Король, К.Бугайчук, О.Дудник (фракція Партії регіонів), С.Беркут, І.Коцел,  М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало, В.Ямковий  (фракція Народної партії),  В.Борзак (фракція «Фронт змін»), В.Панасов, Л.Маринкевич (фракція ВО «Свобода»), заступник міського голови В.Гнатюк.

В різному виступили секретар міської ради О.Олійник, депутат міської ради В.Мазуренко(фракція Партії регіонів) та ін.

В роботі сесії взяли участь прокурор м.Біла Церква Г.Мельник, начальник Білоцерківського міжрайонного відділу управління СБУ  в Київській області  М.Стасюк, заступник  начальника Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області В.Ящук, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду міських громадських організацій, ЗМІ міста.

 



Опубліковано: 22 червня 2012 року
Поділитися