Відкриття першої зміни в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова казка»

22 червня відбулося відкриття першої зміни в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» (директор – В.Скочинський), який перебуває в комунальній власності Білоцерківської міської ради.

На урочистому відкритті першої зміни в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» від імені міського голови В.Савчука присутніх дітей привітала керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Н.Дудко, яка зазначила, що депутатами міської ради була затверджена міська Програма оздоровлення та відпочинку дітей міста в 2012 році № 391-14-VІ від 24.11.2011р., згідно якої на оздоровлення та відпочинок дітей в даному закладі було виділено 600 тис.грн. та побажала дітям добре відпочити, змістовно провести дозвілля і знайти нових друзів.

В дитячому закладі в першу відпочинкову зміну перебуватимуть 201 дитина з числа тих, хто потребує особливої соціальної уваги та підтримки. Всього у цьому році дитячий заклад планує прийняти на оздоровлення та відпочинок близько 400 дітей.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 23 червня 2012 року
Поділитися