Пленарне засідання сорок четвертої сесії Білоцерківської міської ради

28 грудня відбулося пленарне засідання сорок четвертої сесії Білоцерківської міської ради VII скликання, яку провів міський голова Геннадій Дикий.

 

Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому було розглянуто питання порядку денного.

 

Під час засідання сесії міської ради депутатами було розглянуто  рішення про внесення змін та доповнень  до рішення міської ради від 22 грудня 2016 р. № 386-22-VІІ «Про бюджет м. Біла Церква на 2017 рік».


Доповідаючи дане питання начальник фінансового управління міської ради Світлана Терещук зазначила, що відповідно до розпоряджень голови Київської обласної державної адміністрації №633 та №634 від 22.12.2017 р. буде внесено зміни до міжбюджетних трансфертів:

 

-збільшено за рахунок медичної субвенції з державного бюджету місцевий бюджет  на 3 млн 205 тис. грн. Ці кошти є цільовими й залишаться на рахунку на наступний рік;

 

- зменшено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування» (спеціальний фонд) - на 9 999 900 грн.

 

Начальник фінансового управління зауважила, що у поточному році Білій Церкві було виділено 21 млн грн на погашення різниці тарифів за комунальні послуги, з яких використано -11 мнл грн.. Невикористані планові призначення у сумі 9 999 900 грн знімаються із спеціального фонду та повертаються до державного бюджету.

 

В ході обговорення проекту було розглянуто можливість  щодо використання коштів субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості за спожиті енергоносії КП «Білоцерківтепломережа» за минулі періоди 2014-2016рр.; знаходження шляхів погашення заборгованості за комунальні послуги комунальним підприємством «Підприємство готельного господарства» та ін.

 

Рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22 грудня 2016 р. № 386-22-VІІ «Про бюджет м. Біла Церква на 2017 рік» було підтримано депутатами одноголосно.  



Опубліковано: 28 грудня 2017 року
Поділитися