ХІ турнір з футзалу пам’яті Віталія Мерімеріна зібрав рекордну кількість учасників

28 грудня в ДЮСШ №1 м.Біла Церква відбулося урочисте відкриття ХІ турніру з футзалу серед юнаків пам’яті Віталія Мерімеріна. У турнірі взяли участь 16 команд з різних міст України, а це понад 200 учасників.

 

Організатором турніру виступили відділ у справах фізичної культури та спорту, управління освіти і науки Білоцерківської міської ради. Змагання відбулися за підтримки депутатів Білоцерківської міської ради: Ігоря Гейла, Юрія Петрика, Юрія Гончаренка, під егідою Білоцерківської федерації футболу (голова – Геннадій Мельцарик).

 

«Сьогодні турнір зібрав рекордну кількість учасників у складі 16 команд з різних міст України, таких як Тульчин, Ставище, Фастів, Біла Церква та ін. На виконання програми розвитку футболу було виділено 100 тис. грн для підтримки розвитку дитячого футболу. Зокрема, було закуплено спортивний інвентар, спортивну форму та м’ячі для дитячо-юнацьких команд спортивних клубів м.Біла Церква», – розповів депутат Білоцерківської міської ради Ігор Гейло.

 

Під час заходу з вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, який відмітив, що цей турнір став для Білої Церкви дуже важливою подією, і кількість його учасників з кожним роком збільшується, а це є свідченням шани до людини, яка започаткувала цей турнір – Віталія Олеговича Мерімеріна. Також відзначив спеціальним подарунком команду м.Тульчин, яка не пропустила жодного турніру з початку заснування турніру. Також висловив вдячність всім спонсорам та меценатам, які сприяють проведенню змагань, а також тренерам та батькам юних спортсменів.

 

Батько Віталія Олег Мерімерін пригадав, що перший турнір з футзалу, який відбувся 15 років тому, зібрав усього 6 команд. З того часу відбулося 11 турнірів, присвячених пам’яті його сина.

 

«Він не досяг великих здобутків у футболі, посів тільки 6 місце по Україні. Проте залучив  у цей спорт велику кількість дітей, які в подальшому стали тренерами, суддями, хорошими спортсменами. Бажаю найсильнішій команді здобути перемогу у чесній боротьбі», – сказав Олег Мерімерін.

 

В урочистому відкритті змагань взяли участь депутати Білоцерківської міської ради Юрій Гончаренко, Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, голова Благодійного фонду «Молодість серця» Леонід Боженко, батьки та рідні Віталія Мерімеріна, тренери футбольних команд, представники громадськості та ЗМІ.

ХІ турнір з футзалу пам’яті Віталія Мерімеріна зібрав рекордну кількість учасників


Опубліковано: 28 грудня 2017 року
Поділитися