Перше весняне свято присвячується жінці

8 Березня – це, безумовно, найніжніше свято. Адже разом із міжнародним жіночим днем ми святкуємо свято весни, тепла та посмішок.

06 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в Білій Церкві відбулися урочистості.Від імені міського голови з привітальним словом до прекрасної половини людства звернулися його заступники Анатолій Кравець та Олександр Поляруш  привітавши жінок із наступаючим святом весни. Вони висловили всім дружинам, сестрам, донькам  слова щирої вдячності за доброту, людяність, підтримку та надійність. Особливі привітання та слова подяки пролунали в адресу матерів, адже вони є берегинями роду та найдорожчими людьми для кожного з нас.

Побажали завжди всім жінкам залишатися такими ж чарівними, красивими, загадковими, а їхнім родинам добробуту та благополуччя, тепла в домівках. 

В ході урочистостей заступники міського голови також вручилипосвідчення до почесного звання України та нагрудний знак «Мати-героїня» Ярославі Кряковій,якій Указом Президента України від 07.12.2019 року № 893/2019 присвоєно це почесне звання. Ярослава Андріївна, народила та виховала до 8-ми річного віку семеро дітей.

Варто зауважити, що багатодітні родини є унікальною цінністю та надзвичайною гордістю нашого міста. Це особливі сім’ї, де дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.

У місті Біла Церква  проживає близько 1200 багатодітних сімей,  в яких  виховується  понад 3,5 тисяч дітей. 114 багатодітних жінок міста удостоєні Державної нагороди, почесного звання України  «Мати-героїня». Дуже приємно, що  саме на передодні жіночого свята  до них приєдналися ще одна жінка нашого міста.

Святковий настрій подарували всім присутнім жінкам артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського майстерно виконавши вокальні та хореографічні номери.

 

Перше весняне свято присвячується жінці


Опубліковано: 07 березня 2020 року
Поділитися