З’явилися нові електронні табло на зупинках

Зручність пересування громадським транспортом жителів і гостей міста це також можливість розрахувати свій час завдяки інформації про те які саме автобуси та тролейбуси невдовзі приїдуть на зупинку.
Таку можливість надають електронні табло. Вони інформують пасажирів про час до прибуття громадського транспорту: тролейбусів та автобусів, які обладнані GPS-трекерами. З транспортних засобів за допомогою трекерів передається інформація про їх місцеперебування та розраховується час до прибуття, який зазначено на табло.

В рамках реалізації інвестиційної пропозиції ТОВ «Дозор Україна» продовжує встановлювати електронні табло на зупинках Білої Церкви. Ще у кінці минулого року такі табло було встановлено на зупинках «пл. Перемоги» в бік Леваневського, «ДНС» в бік Леваневського, «Вокзальна» в обидва боки руху транспорту та «пл Соборна» також в обидва боки. У середу 4 березня такі інформаційні табло було встановлено ще на зупинках «В. Чорновола» в бік Леваневського та «Митрофанова» в бік Гайку.

Згідно з умовами інвестиційної пропозиції у цьому році мають бути встановлені ще два електронні табло на зупинках «ПК Росава» та «готель «Рось».

Нагадаємо, що ТОВ «Дозор Україна» було визначено переможцем конкурсу по відбору суб’єкта господарювання – виконавця послуг з впровадження міської системи диспетчеризації з використання супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту.

 


Опубліковано: 06 березня 2020 року
Поділитися