Оздоровлення дітей, що потребують особливої соціальної підтримки

Літо – пора активного відпочинку та оздоровлення дітей. Відповідно настав і активний етап реалізації міської програми  оздоровлення та відпочинку дітей міста в 2017 році.

 

01 липня відділом у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради відправлено на відпочинок 45 дітей міста, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (діти-сироти, діти-інваліди, з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти учасників АТО та  діти, які перебувають на  диспансерному обліку).

 

Відпочиватимуть юні білоцерківці в одному з кращих дитячих оздоровчих закладів Київської області – дитячому оздоровчому закладі санаторного типу «Чайка» (с. Чайки, Богуславський р-н., Київська обл.). Причому відповідно домовленості відділу у справах сім’ї та молоді і дирекції ДОЗ СТ «Чайка»  діти з Білої Церкви перебуватимуть у наметовому таборі «Форестклаб».

 

На них чекають вечори відпочинку, дискотеки, квести, походи, сплави, тощо в рамках заходів щодо національно – патріотичного виховання дітей та молоді.

 

Програма табору побудована на авторських та кращих світових психологічно – педагогічних методиках роботи у галузі дитячого оздоровлення та відпочинку. Природні умови, матеріально-технічна база даного табору дає можливість дітям  займатися туризмом, підкорювати скеледром, проходити складні траси мотузкового парку,  брати участь в смачних  пікніках та, насамперед, залишити   яскраві враження  про відпочинок  в колі друзів.

 

Слід зазначити, що всі витрати пов’язані з перевезенням дітей та їх перебуванням у оздоровчому закладі здійснені за рахунок міського бюджету.

Оздоровлення дітей, що потребують особливої соціальної підтримки


Опубліковано: 05 липня 2017 року
Поділитися