Останній дзвоник у спортивній родині ДЮСШ №1

25 травня в приміщенні КЗ БМР «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» відбулося свято «Останнього дзвоника».

 

Усіх присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий: «Я бажаю випускникам успіхів і завзятості. Тому що я знаю, що кожен з вас поставив перед собою важливу мету, до якої ви всі вперто йшли». Також він зазначив, що спортсмени - це особливі люди. Адже кожна дитина, кожен батько, кожен тренер знає ціну наполегливої праці та перемоги. Міський голова подякував всьому педагогічному, учнівському та батьківському колективу за те, що вони протягом року отримали дуже багато вагомих перемог. Він нагородив відзнаками кращих тренерів – викладачів школи «За розвиток Українського спорту» та «За відданість справі», «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу виховання підростаючого покоління» та вручив посвідчення випускнику школи Володимиру  Підвальному, про присвоєння звання «Майстер спорту України» з гімнастики спортивної.

 

З вітальними словами до присутніх  на святі школи звернулись також начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради  Юрій Петрик, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради  Валентина Коросько та директор школи, депутат Білоцерківської міської ради  Юрій Гончаренко, директор Київського  обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України, «Відмінник освіти України» Володимир Балясніков, голова ради міської організації Профспілки працівників освіти і науки Валентин Чепуренко та випускники ДЮСШ №1.

 

В ході заходу працівників та кращих спортсменів школи за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та за високі показники в спорті та активну позицію в громадському житті нагородили грамотами управління освіти та науки і відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради.

 

Присутніх вітали показовими виступами юні гімнастки та гімнасти, тренер з греко-римської боротьби Київського обласного ліцею-інтернату з фізичного виховання та спорту, майстер спорту з греко-римської боротьби,  чемпіон світу та Європи , Заслужений майстер спорту з боротьби на поясах Михайло Лозовий та актори Київського обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського.

 

На урочисті збори, присвячені закінченню 2016-2017 навчального року  зібрались діти, тренери, батьки, почесні гості та представники місцевих ЗМІ.


Опубліковано: 26 травня 2017 року
Поділитися