Особливе новорічне свято – для особливих людей

20 грудня у Білій Церкві відбулося новорічне свято для молоді з особливими потребами, організоване за підтримки депутата Білоцерківської міської ради Миколи Дашкевича, директора Міжнародного благодійного фонду «Друзі – дітям Чорнобиля» та Міжнародної громадської організації «Відродження Чорнобиля», а також небайдужих людей, завдяки зусиллям яких це  свято вже стало традиційним і проводиться щороку.

Люди з особливим потребами потребують більше уваги та турботи, ніж інші, й відчувають світ по-особливому. І святкове новорічне дійство, яке проводиться у нашому місті вже шостий рік поспіль, дало змогу молоді отримати позитивні емоції, поспілкуватися, знайти нові знайомства. І все це – у дружньому колі, з різними смаколиками, у приємній та невимушеній атмосфері казкового дійства.

Від імені міського голови Геннадія Дикого до присутніх  звернулася його заступник Катерина Литвиненко, яка привітала всіх з новорічними святами та побажала  здійснення бажань, надії на краще та любові.

Директор КП БМР «Будинок урочистих подій» Тетяна Бурківська привітала всіх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, сказала слова вдячності всім, хто долучився до проведення дійства. Особливі слова вдячності та вітань, а також квіти, були адресовані  особливій дівчині – Альоні, яка кілька років тому була учасницею дійства, а згодом долучилася до його організації. Нещодавно в житті дівчини відбулася радісна подія – вона створила сім’ю і стала мамою.

Благочинний Білоцерківського району, настоятель парафії Покрова Божої Матері Української Православної Церкви Київського патріархату священик Микола Гопайнич побажав Божого благословення, радості та аби в житті всіх присутніх добро завжди перемагало.

На святкове дійство не забарився і Святий Миколай, який привітав усіх з новорічними святами та вручив подарунки.

Зі словами вітань та найкращих побажань до присутніх звернувся громадський діяч Олександр Чорний, який зачитав авторські вірші.

Святковий настрій своїми творчими номерами також створювали: переможниця телевізійного шоу «Україна має талант Діти-2» Вероніка Морська, зразковий танцювальний колектив «Бон Вояж» (керівник – Ірина Ситнікова).

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих

Особливе новорічне свято – для особливих людей


Опубліковано: 20 грудня 2018 року
Поділитися