Органи місцевого самоврядування поповняться новими посадовцями

31 серпня відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакансій посадових осіб місцевого самоврядування у відділах, управліннях та службах Білоцерківської міської ради:

- адміністратор адміністративного відділу управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради

- головний спеціаліст відділу правового забезпечення роботи міської ради, виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів юридичного управління Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

- спеціаліст 1 категорії відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю Білоцерківської міської ради

- головний спеціаліст відділу транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради

- спеціаліст 1 категорії відділу ведення реєстру територіальної громади управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 23 серпня  2018 року. Усього подали документи 9 претендентів, 8 із яких були зареєстровані для складання іспиту.

 

Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

 

Під час співбесіди претенденти відповіли на низку запитань членів конкурсної комісії стосовно особливостей нинішньої роботи претендентів, можливостей та бажання претендентів працювати на новій посаді, усвідомлення кандидатом міри відповідальності, яку передбачає робота на посаді в органах місцевого самоврядування, знання своїх майбутніх функціональних обов’язків тощо.

 

Члени комісії також дали низку порад та рекомендацій претендентам в разі їх призначення на посади в органах місцевого самоврядування. Зокрема, вони стосувалися удосконалення знань та навичок, яких вимагає робота на посаді, тощо.


Відповідно до протоколу конкурсної комісії № 07/18 від 10 вересня 2018 року міському голові Геннадію Дикому рекомендовано призначити:

 

Олійник Анну Олександрівну – на посаду адміністратора адміністративного відділу управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради;

 

Олексієнко Олену Григорівну – на посаду спеціаліста 1 категорії відділу ведення реєстру територіальної громади управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради;

 

Височанську Тетяну Володимирівну – на посаду спеціаліста 1 категорії відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю Білоцерківської міської ради;

 

Клочана Віктора Борисовича – на посаду головного спеціаліста відділу транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради;

 

Петровську Інну Володимирівну – на посаду головного спеціаліста відділу правового забезпечення роботи міської ради, виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів юридичного управління Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, з випробувальним терміном шість місяців.


Міському голові рекомендовано зарахувати до кадрового резерву на заміщення посад:

 

Хорольську Анжелу Олегівну – на посаду головного спеціаліста відділу правового забезпечення роботи міської ради, виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів юридичного управління Білоцерківської міської ради.

 

Варто відмітити, що конкурси на вакантні посади управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради), а також спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

Органи місцевого самоврядування поповняться новими посадовцями


Опубліковано: 11 вересня 2018 року
Поділитися