Оновлене педіатричне відділення амбулаторії №5 відчинило свої двері

23 жовтня після проведеного ремонту розпочало свою роботу педіатричне відділення амбулаторії сімейної медицини №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги №2. Відділення розташоване за адресою вул. Вернадського, 10. Уже з першого дня роботи нову амбулаторію оцінили як медичні працівники, так і маленькі відвідувачі зі своїми батьками, адже вона оснащена всім необхідним для надання якісної первинної медичної допомоги пацієнтам та безпечного проведення щеплень. 

«Під час ремонтних робіт, які тривали протягом чотирьох місяців, у приміщенні амбулаторії було замінено сантехніку, вікна, підлогу, двері, виконано штукатурні роботи на стінах та стелі та відремонтовано вхідну групу. Для амбулаторії також було придбано нові меблі. Кабінет щеплень в амбулаторії №5 оснащений холодильником для збереження імунобіологічних препаратів, тобто вакцин. Унікальність цього холодильника в тому, що він навіть у разі відсутності електроенергії тримає температуру протягом 5 діб», - розповіла генеральний директор Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 Галина Музиченко.

Наразі в амбулаторії №5 приймає один лікар-педіатр, який має можливість обслуговувати близько 900 діток. Проте в заклад розрахований на двох лікарів, які можуть охопити 1800 дітей, тож амбулаторія запрошує на роботу ще одного лікаря-педіатра. 

«Нам дуже потрібен ще один лікар-педіатр, щоб обслуговувати наших маленьких пацієнтів. З питань працевлаштування можна звертатися за телефоном: (04563)5-16-32», - наголосила Галина Музиченко.

Амбулаторія працює з 8.00 до 16.00. Записатися можна за допомогою електронного сервісу Helsi.me. 

Крім того, близько трьох місяців тому в ЦПМСД №2 відкрився кол-центр, який приймає дзвінки від пацієнтів, що підписали декларації з даним центром. За допомогою працівників кол-центру можна записатися до сімейного або інших лікарів, отримати консультації тощо. Телефони кол-центру: (04563)02100, (096)535-35-95, (04563)5-35-35, з 8.00 до 20.00.

Оновлене педіатричне відділення амбулаторії №5 відчинило свої двері


Опубліковано: 24 жовтня 2023 року
Поділитися