Благодійний концерт від наших бандуристів – у Києві

У час, коли в нашій країні йде війна, будь-яка допомога воїнам є важливою. Представники бандурного мистецтва не стоять осторонь і всіляко долучаються до підтримки воїнів на передовій.

Благодійні концерти, в яких беруть участь учні й викладачі Білоцерківської школи мистецтв №5 ім. Сергія Томащука, постійно організовує Асоціація бандуристів України. 

Саме такий концерт відбувся 22 жовтня у Храмі Різдва Христового ПЦУ, що на Поштовій площі в м.Києві. Тридцять бандуристів школи дарували своє мистецтво всім, хто завітав до храму.

Під час заходу голова Асоціації бандуристів України Кость Фастівець подякував Віталію Томащуку, директору Білоцерківської школи мистецтв №5 імені Сергія Томащука, за багаторічну працю і виховання підростаючого покоління, а також відзначив значний внесок колективу школи в справу збереження та популяризації бандурного мистецтва та активну благодійну діяльність – за останній час білоцерківці дали вже 4 благодійних концерти.

Глядачі, що відвідали цього дня до храм на Поштовій площі, були вражені високим виконавським рівнем юних музикантів та їхніх викладачів і винагороджували кожен твір програми бурхливими оплесками. По завершенні концерту всім юним бандуристам настоятель храму отець Миколай вручив солодкі подарунки та іконки.

Тепла атмосфера, доброзичливий глядач і любов до української пісні зробили цей захід незабутнім. А зібрані кошти будуть направлені на потреби підрозділів ЗСУ, в яких служать воїни-бандуристи.

 

Благодійний концерт від наших бандуристів – у Києві


Опубліковано: 23 жовтня 2023 року
Поділитися