Облаштований залізничний перехід - подарунок білоцерківцям до Дня Незалежності України

Напередодні Дня Незалежності України жителі Білої Церкви отримали надзвичайно гарний та головне потрібний подарунок – 23 серпня відбулося відкриття залізничного переходу, що сполучає 4-й мікрорайон та вулицю Павличенко.

Міський голова Геннадій Дикий, привітавши присутніх, наголосив, що це 1-й в Україні регульований перехід через залізничні колії. Тут, крім іншого, встановлено ще камери, звукову та світлову сигналізацію. Перехід облаштований таким чином, щоб люди могли перетинати колії зручно та, головне, безпечно. Адже на цьому місці досить часто траплялися трагедії.

Також Геннадій Анатолійович подякував за сприяння й допомогу народному депутатові України Х. Мепарішвілі.

Хвича Нодарович, в свою чергу, теж звернувся до загалу, привітав усіх з Днем Незалежності. І додав, що будівництво цього сучасного, справді європейського переходу стало можливим завдяки плідній співпраці «Укрзалізниці», міського голови Г. Дикого та депутатів Білоцерківської міської ради, старанням комунальників. Це все зроблено спільними зусиллями, зауважив народний депутат.

Щирі слова подяки представники влади отримали від білоцерківців, котрі мешкають у цьому мікрорайоні. Адже на такий перехід місцеві чекали більше 40 років.

 

Символічну стрічку перерізали міський голова Геннадій Дикий та народний депутат Хвича Мепарішвілі, а допомагали їм найменші учасники заходу, майбутня гордість Білої Церкви.

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Облаштований залізничний перехід - подарунок білоцерківцям до Дня Незалежності України


Опубліковано: 23 серпня 2018 року
Поділитися