Урочистості з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

23 серпня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

 

Під час святкового дійства з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він наголосив, що День Незалежності України є одним із найбільших свят нашої держави, яка має тисячолітню історію та невичерпні запаси стійкості. Крім того, зазначив, що Біла Церква та її жителі, які є невід’ємною частинкою України, здобутками своєї праці відбудовують і відновлюють наше місто.

 

Також зі словами привітань до присутніх звернувся народний депутат України Хвича Мепарішвілі.

 

З нагоди свята та за значний внесок у сприянні розвитку української державності, сумлінну працю та активну громадську позицію кращих білоцерківців нагородили почесними грамотами Київської обласної ради, подяками Київської обласної ради, грамотами Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету.

 

У рамках дійства за сумлінну працю, високу професійність,  відповідальність за доручену справу та з нагоди Дня незалежності України ряд фахівців різних галузей міста, працівники комунальних, виробничих та приватних підприємств, освітяни були відзначені нагородами Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету.

 

Під час заходу були відзначені й ті, хто зі зброєю в руках виборював незалежність на сході України, хто допомагав військовим робити це, забезпечуючи допомогою та підтримкою.


Зокрема, нагрудним знаком «Відзнака  міського голови» було відзначено:

Лосєва  Олександра Олександровича - начальника відділення всебічного забезпечення 72 Окремої Механізованої Бригади ім. Чорних Запорожців;

Лісовенко Олену Олександрівну - голову громадської організації «Рада матерів та дружин учасників АТО».

Перестюка Ярослава Вікторовича - кулеметника 72 Окремої Механізованої Бригади ім. Чорних Запорожців; 

Славінського Володимира Віталійовича - командира 3-ї зенітної ракетної батареї 1-го зентіного ракетного дивізіону 1129-го окремого Білоцерківського зенітного ракетного полку; 

Скотарь Юлію Василівну та Петрашенка Сергія Михайловича – волонтерів.

 

У продовження дійства зі святковою програмою «Українські візерунки» виступили артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

 

У заходах взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, представники підприємств, установ, організацій, громадськість міста, журналісти місцевих ЗМІ.

Урочистості з нагоди 27-ї річниці Незалежності України


Опубліковано: 23 серпня 2018 року
Поділитися