Обговорення проекту регуляторного акту «Правила приєднання до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж міста Біла Церква»

14 січня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» щодо обговорення проекту регуляторного акту «Правила приєднання до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж міста Біла Церква».

В ході засідання заступник міського голови В.Гнатюк обґрунтував необхідність прийняття даних правил, адже їх метою є упорядкування суспільних відносин у сфері приєднання до водопровідних і каналізаційних мереж міста, підвищення ефективності роботи мереж та запобігання самовільним підключенням до них.

Наголосив на важливості детального обговорення правил, визначення проблемних питань, а також повідомив, що пропозиції та зауваження учасників «круглого столу» будуть враховані при подальшому розгляді даного питання.

Присутні на засіданні «круглого столу» обговорили основні положення правил приєднання до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж міста Біла Церква, акцентували увагу на питаннях порядку видачі технічних умов, виготовлення проектної документації, виконання будівельних робіт та ін.

В заході взяли участь депутат міської ради, голова постійної комісії з питань житлово -комунального господарства В.Бараннік, директор товариства з обмеженою відповідальністю  «Білоцерківвода» О.Бабій, представники ряду відділів та управлінь міської ради, громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 січня 2014 року
Поділитися