Нарада по підведенню підсумків роботи з цивільного захисту населення міста в 2013 році

17 січня в м. Біла Церква відбулася нарада по підведенню підсумків роботи з цивільного захисту населення міста в 2013 році, яку провів міський голова В.Савчук.

Міський голова наголосив, що робота керівного складу цивільної оборони, служб, підприємств, організацій та установ Білої Церкви у 2013 році була спрямована на підвищення ефективності функціонування та посилення надійності єдиної системи цивільного захисту населення і території міста, зниження негативних наслідків надзвичайних ситуацій.

Відмітив, що міською владою систематично проводяться наради по підведенню підсумків роботи з цивільного захисту населення міста, організовуються навчання, під час яких розглядаються проблемні питання, обговорюються плани дій та заходи у разі виникнення  надзвичайних ситуацій в місті. Наголосив, що 01.07.2013р. було введено в дію новий Кодекс цивільного захисту України та ряд інших нормативно-правових актів, згідно яких необхідно проводити подальшу роботу.

Міський голова акцентував увагу на тому, що в Білій Церкві протягом минулого року не зафіксовано надзвичайних ситуацій, але підкреслив, що занепокоєння  викликає аварійний стан труб магістральної мережі «ТЕЦ -місто» та поінформував про роботу міської влади щодо вирішення даної ситуації.

Присутнім було наголошено на необхідності покращення роботи по запобіганню і попередженню виникнення надзвичайних ситуацій  техногенного та природного характеру на підприємствах міста, проведення заходів щодо підготовки персоналу до дій в умовах можливого виникнення надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту та ін.

В нараді взяли участь заступник міського голови В.Гнатюк, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Ю.Кузнецов, керівники міських підприємств, організацій, установ, представники ЗМІ.

 



Опубліковано: 17 січня 2014 року
Поділитися