Новорічне свято для Клубу «ВОЛДІС»

26 грудня Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організував для членів клубу спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС» святкову зустріч з прекрасним світом мистецтва. На прохання спеціалістів Центру, колектив Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського м. Біла Церква створив спеціальну новорічну програму для членів Клубу «ВОЛДІС».

Вистава поєднала музичні номери різних жанрів з театралізованим дійством, коли кожен глядач мав змогу відчути себе безпосереднім учасником концерту. Цьому сприяла блискуче втілена творча ідея режисера, коли актори та глядачі були об’єднані в одному просторі. Піднесений настрій творчого єднання, талановита гра акторів і віртуозність музикантів та надзвичайна емоційність глядачів і солодкі подарунки зробили цей вечір насправді незабутнім і святковим.

Чудовий захід став достойним завершенням цікавого та насиченого подіями року, що залишають в минулому члени Клубу «ВОЛДІС». В 2018 році «ВОЛДІсівці» разом побували в зоопарку «Парк ХІІ місяців» с. Демидів Вишгородського району та насолодилися осінньою красою Національного дендрологічного парку «Софіївка» в м. Умань Черкаської області. Юнаки та дівчаті відвідали астрономічну обсерваторію Київського національного університету ім. Т.Шевченка та Київський планетарій. Активні та творчі, члени Клубу «ВОЛДІС» віддали належне шоу Дмитра Коляденко «Король повертається». Крім цього, були і пам'ятні подарунки, і спільне обговорення отриманих вражень та цікавих тем сучасності, і, що найважливіше для людей з особливими потребами, відчуття власної значущості, приналежності до компанії однодумців і постійної підтримки з боку небайдужих оточуючих.

Всі ці можливості відкрилися для Клубу «ВОЛДІС» завдяки постійній фінансовій підтримці Благодійної організації «Божі приховані скарби».

Клуб «ВОЛДІС» завжди готовий до співпраці та запрошує молодих людей з особливими потребами віком від 18 до 35 років до свого кола. Більше інформації про діяльність Клубу можна отримати в Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою: бульвар Олександрійський, 113 або за телефоном (04563)  6-83-11.

Новорічне свято для Клубу «ВОЛДІС»


Опубліковано: 28 грудня 2018 року
Поділитися