Традиційний пробіг «Санта-перегони» у Білій Церкві: новий 2019 рік – на старті!

29 грудня у Білій Церкві відбувся традиційний передноворічний міський легкоатлетичний пробіг «Санта-перегони», у якому взяли участь близько 200 учасників – дітей та дорослих, усіх, хто веде активний спосіб життя, має спортивну підготовку, відповідний стан здоров’я, а головне – бажання поєднати приємне з корисним та отримати заряд новорічного настрою. Особливістю марафону було те, що всі його учасники були вбрані в капелюшки Санти та новорічні дзвіночки, які отримували під час реєстрації разом із номерами.

Організаторами марафону виступили: управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради, Федерація легкої атлетики м.Біла Церква, Біговий клуб Run-Up Nation, Клуб любителів бігу «Білоцерківський марафон».

 Під час марафону старші учасники забігу долали дистанцію 4 км, а молодші – 300 м.

З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради Вадим Кошель, який привітав усіх із новорічно-різдвяними святами, побажав перемоги та дав старт наймолодшим учасникам забігу. Після фінішу всі юні спортсмени отримали солодкі подарунки.

Перед початком забігу радник міського голови Микола Антонюк у своєму вітальному слові наголосив, що учасники марафону є першими, хто символічно вибігає з 2018 року та потрапляє в наступний, 2019-й. Також побажав усім вдало подолати дистанцію та відмінно фінішувати, а також здійснення всіх мрій, благополуччя та миру.

У заході взяли участь спортсмени, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Традиційний пробіг «Санта-перегони» у Білій Церкві: новий 2019 рік – на старті!


Опубліковано: 29 грудня 2018 року
Поділитися