Новорічна казка вже стукає до кожної домівки

19 грудня у Білій Церкві відбулося святкування Дня Святого Миколая – одного із найулюбленіших свят усіх дітлахів.

 

У рамках святкування, за сприяння міського голови Геннадія Дикого, у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського відбулася традиційна новорічна вистава на яку було запрошено дітей, що потребують особливої соціальної уваги. Зокрема це діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, з обмеженими фізичними можливостями, із багатодітних сімей, сімей учасників АТО та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 

«Цього дня ви усі з нетерпінням чекаєте щороку. А ми, у свою чергу, щороку ретельно готуємося до нього, аби ви змогли на якийсь час перенестися у казку та насолодитися подарунками. Я сподіваюся, що ви були слухняними цього року і будете такими завжди. Бажаю вам усім тепла, радості, щирих усмішок, лагідних обіймів і найкращих дарунків!» - привітав діток міський голова Геннадій Дикий.

 

Також зі словами привітань до маленьких гостей звернулася заступник міського голови Катерина Литвиненко, яка побажала малечі завжди вірити у казку та магію цього свята.

 

Захопливу новорічну виставу «Задзеркалля Різдва» присутнім подарували актори Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського.

 

У заході взяли участь близько 300 дітей. Після перегляду вистави усі маленькі глядачі отримали солодкі подарунки від міського голови.

Новорічна казка вже стукає до кожної домівки


Опубліковано: 19 грудня 2018 року
Поділитися