Ще 6 хлопчиків та 6 дівчаток народилися в числі двійнят

Символічно, що у День Святого Миколая, коли всі дітки отримують подарунки, у Білій Церкві відбулася приємна подія – міський голова Геннадій Дикий привітав родини, в яких нещодавно народилися двійні, та вручив подарунки для наймолодших білоцерківців.

 

Зауважимо, що зустрічі із такими родинами міста є традиційними. Подяки Білоцерківської міської ради, візочки для двієнь, квіти та солодощі міський голова цього разу вручив шести  сім’ям. А саме родинам:

 

-Носової Наталії Вікторівни та Любчича Олексія Миколайовича (дітки – Анатолій та Олександр);

-Зеленчуків Сергія Миколайовича та Вікторії Віталіївни (дітки- Артем та Яна);

-Маринчуків Олександра Сергійовича та Юлії Олександрівни (дітки – Єва та Злата);

-Нестеренка Олега Вікторовича та Коновалюк Світлани Олексіївни (дітки – Софія та Маргарита);

-Іващенків Антоніни Вікторівни та Максима Олексійовича (дітки- Тимофій та Арсеній);

-Желєзнових Олександри Вікторівни та Дениса Вікторовича (дітки –Єгор та Єва).

 

«Щиро вітаю вас з цією важливою подією в житті! Знаю, що відразу двоє малят у родині це трішки клопітно, проте дуже приємно і гарантовано, що у ваших домівках  завжди лунатиме дитячий сміх. Головне бажання для ваших діток – щоб вони росли здоровими, на радість вам.  Переконаний, що коли ваші малюки виростуть - ви неодмінно пишатиметеся ними, й вони будуть для вас підтримкою та опорою. Візочки, які ми сьогодні подаруємо неодмінно стануть в нагоді, бо особисто знаю, що «дитячий транспорт» має бути і зимовий, і літній, і демісезонний»,- зазначив Геннадій Дикий.

 

Відзначимо, що з початку 2018 року у білоцерківських родинах народилося 18 пар двійнят. Згідно з міською цільовою Програмою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, всі родини отримали матеріальну підтримку.

До речі, за 9 років існування цієї програми (з 2010 року)  у Білій Церкві з’явилася  190 пар двійнят: 2010 р. - 25 пар; 2011р. -  27 пар; 2012 р. -  27 пар; 2013 р.- 16 пар; 2014 р. - 15 пар; 2015 р. - 17пар; 2016 р. - 22 пари; 2017 р. - 23 пари; 2018 р. –  поки що 18 пар.

Бажаємо всім діткам міцного здоров’я, а батькам терпіння та сил виховати достойних громадян України.

            У заході взяли участь заступник міського голови Катерина Литвиненко,  т. в. о. начальника управління з питань молоді та спорту міської ради Вікторія Левіщенко, представники міських ЗМІ.

Ще 6 хлопчиків та 6 дівчаток народилися в числі двійнят


Опубліковано: 19 грудня 2018 року
Поділитися