Нещодавно в м. Біла Церква на базі ДЮСШ №1 відбувся ХХХІІ Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті льотчика-космонавта П.Р.Поповича

    150 найсильніших боксерів – членів збірної команди України взяли учатсь у змаганнях. Згідно із регламентом змагань, попередні бої відбувалися  18-21 квітня ц.р., а фінальна боротьба – 22 квітня.  У рамках Всеукраїнського турніру 19-21квітня ц.р. також відбулися й  дитячі змагання – відкритий чемпіонат міста Білої Церкви серед юнаків 2001-2002 та 2003 – 2004 років народження.

 

    Сьогодні, 04 травня,  перед початком сесійного засідання депутат міської ради, віце-президент Федерації боксу м.Біла Церква Ігор Гейло провів приємну місію. За сприяння  відродженню та допомогу в організації ХХХІІ Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого пам’яті льотчика-космонавта П.Р.Поповича нагородив ряд депутатів міської ради  відзнаками Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та подяками Федерації боксу м.Біла Церква.

 

    Слід зазначити, що турнір не проводився два роки, тому Ігор Гейло висловив слова щирої вдячності та наголосив, що спорт – це запорука здоров’я нації, він об’єднує всіх і є основою та фундаментом будь-якого розвитку.

 

    Зокрема, за вагомий внесок у розвиток олімпійського руху на Київщині були нагороджені : Олександр Даліба, Олег Музальов, Андрій Король, Володимир Бабенко, Олександр Русс,  Юрій Гончаренко, Юрій Петрик, Володимир Вовкотруб, Павло Іщенко. Книги про здобутки Національного олімпійського комітету України були вручені міському голові Геннадію Дикому та депутату Олені Шевченко.

 

 


Опубліковано: 04 травня 2017 року
Поділитися