Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян

    У середу, 03 травня, міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 20 білоцерківців.

 

   Жителі міста звернулися з низкою питань – як загальногромадських, так і особистих.

 

    Зокрема, озвучені питання стосувалися благоустрою міста, а саме встановлення додаткових сміттєвих баків; ремонту житлових будинків або окремих його частин; спорудження дитячих майданчиків у деяких дворах міста; будівництва закладів торгівлі; доцільності розташування малих архітектурних форм поблизу житлових будинків тощо.

 

    Низка питань до міського голови також стосувалася роботи ради ветеранів, діяльності деяких міських ЖЕКів та ОСББ. Прозвучали прохання щодо вирішення спорів з приводу встановлення меж огорожі; перевірки правильності будівельних норм, за якими зведено будинок тощо.

 

    Деякі жителі звернулися з питаннями щодо отримання житла та надання матеріальної допомоги.

 

    Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вирішення піднятих питань.


Для довідки: записатися на особистий прийом громадян міської ради можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 04 травня 2017 року
Поділитися