Нещодавно наш спортивний комплекс ДЮСШ «Юність» приймав юних грацій

Понад 150 спортсменок з різних куточків України завітали до Білої Церкви, аби взяти участь у чемпіонаті громадської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» з гімнастики художньої, присвяченому пам’яті заслуженого тренера України Володимира Баженкова.

Змагання проводились за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації гімнастики України, Національного олімпійського комітету України, фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та Білоцерківської ДЮСШ «Юність». На урочистому відкритті змагань був присутній заступник голови ФСТ «Спартак» - Григорій Верзун.

У чемпіонаті брали участь команди з Волинської, Київської, Полтавської Харківської областей та м.Київ. Свою майстерність демонстрували й вихованки ДЮСШ «Юність» (м.Біла Церква).

Протягом чотирьох днів гімнастки у складі 6 команд змагались за програмою майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту, І, ІІ, та ІІІ розрядів в особистій програмі та групових вправах.

Медалі виборювались у кожній віковій групі з багатоборства, фінальних вправ (програма МС, КМС), групових вправах та фінальних групових вправах (програма МС, КМС, І, ІІ, ІІІ розрядів).

Головним суддею змагань була суддя національної категорії Ірина Масликова.

І хоча змагання відбулися згідно з вимогами військового стану, без глядачів та, на жаль, не за графіком, тому що під час змагань неодноразово лунала повітряна тривога, ми дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення чемпіонату, у нашому відносно мирному місті.

 

Нещодавно наш спортивний комплекс ДЮСШ «Юність» приймав юних грацій


Опубліковано: 07 грудня 2023 року
Поділитися