Новорічне свято для дітей на День Святого Миколая

У новорічні свята, як ніколи, хочеться вірити у дива, у казку. 6 грудня, на День Святого Миколая за новим календарем, місцевою владою Білоцерківської громади для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених категорій населення, діток загиблих Героїв та діток-сиріт в театрі ім. П. К. Саксаганського був організований перегляд новорічної казки «Детективна історія Гензеля і Гретель».

Для дітей загиблих Героїв розважально-пізнавальну програму організували представники Національної поліції. Вони розповіли малятам «Казку про Колобка», під час якої діти могли ознайомитися з дорожніми знаками та дізнатися, що вони означають. На завершення дійства всім дітям були вручені солодкі подарунки.

Затим в приміщенні театру для діток загиблих Героїв свято продовжилося виступом аніматорів агенції «Смайл». Разом з чарівною Зимою та кумедним Ельфом діти взяли участь в естафетах, конкурсах, іграх, водили хороводи біля святкової ялинки. Завітав також Святий Миколай, який кожному маленькому учаснику дійства вручив солодкі подарунки.

Тож нехай у ці передріздвяні дні серця кожного з нас повняться добром, любов’ю, затишком, бажанням вірити у дива і самим творити ці дива. Будьмо чуйними та небайдужими, даруймо часточку свого тепла тим, хто цього найбільше потребує.

 

Новорічне свято для дітей на День Святого Миколая


Опубліковано: 07 грудня 2023 року
Поділитися