Народження двійняток – подвійна радість для батьків

10 жовтня в Білій Церкві  відбулася приємна подія - традиційна зустріч із родинами, в яких нещодавно народилися двійні.

 

Міський голова Геннадій Дикий привітав присутніх батьків з народженням в їхніх родинах немовлят: «Щиро вітаю вас з цією важливою подією в житті! Я знаю, що перші роки молодим батькам буде важко й ви це напевно вже відчули, але головне те, що діти це наше щастя,  продовжувачі нашого роду. Звичайно, з одного боку  у ваших домівках буде шумно, але з іншого – у вас завжди лунатиме дитячий сміх. Бажаю, щоб малята росли здорові, на радість батькам. Переконаний, що коли вони виростуть ви неодмінно пишатиметеся ними» .

 

Цього разу 3 білоцерківські сім’ї отримали привітання. В їхніх родинах з’явилося 2 дівчинки та 4 хлопчиків. Це родини:

- Суботенків Юлії Олегівни та Миколи Васильовича (хл./хл.);

- Козловського Антона Григоровича та Чернявської Ольги Андріївни (хл./дівч.);

- Литвин Андрія Анатолійовича та Сердечної Алли Юріївни (хл./дівч.).

 

Вручаючи представникам родин подяки Білоцерківської міської ради, дитячий «транспорт» для двієнь та квіти, Геннадій Дикий зауважив, що й сам має досвід «водіння» такого подвійного візка. Наголосив, що в місті здійснюються роботи по ремонту тротуарів, з пониженням у необхідних місцях бордюрів саме для того, щоб й молоді мами мали можливість  зручно та безпечно рухатися, адже раніше, дуже часто, щоб проїхати вони мали виїжджати на проїжджі частини.

 

В Білій Церкві також проводяться заходи щодо благоустрою рекреаційних зон, аби було де відпочивати та гуляти з дітьми  Крім того, за останні 2,5 роки в місті було створено 500 додаткових місць в дошкільних навчальних закладах, тому  Біла Церква одне з не багатьох міст Київщини, де немає черг до дитячих садочків.

 

Відзначимо, що з початку 2018 року у білоцерківських родинах народилося 9 пар двійнят. Згідно з міською цільовою Програмою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, всі родини отримали матеріальну підтримку.


До речі, за 9 років існування такої програми (з 2010 року)  у Білій Церкві з’явилася 181 пара двійнят :

у 2010 р. -25 пар,

 у 2011р.- 27 пар,

 у 2012 – 27 пар,

у 2013р.- 16 пар,

у 2014р.-15 пар,

у 2015р. – 17пар,

у 2016р. – 22 пари,

у 2017р.-23 пари,

у 2018 р. – поки що 9 пар.


Бажаємо всім діткам міцного здоров’я, а батькам терпіння та сил виховати достойних громадян України.

 

У заході взяли участь заступник міського голови Катерина Литвиненко,  т. в. о. начальника управління з питань молоді та спорту міської ради Вікторія Левіщенко, представники міських ЗМІ.

Народження двійняток – подвійна радість для батьків


Опубліковано: 10 жовтня 2018 року
Поділитися