Найкращі дизайни квіткових насаджень міста

Жити в красивому місті бажає кожен. Аби йдучи на роботу, чи в  своїх справах, прогулюючись рідними вулицями та двориками відчувати естетичне задоволення та гармонію- необхідно приділити  увагу  оточуючому простору, подумати, попрацювати і отримати результат, який буде радувати очі не тільки автору, а й всім.

 

Таким оздобленням міського простору  можуть бути клумби.  Їх грамотне оформлення сприятиме поліпшенню ландшафтного дизайну. Квіткові насадження можуть надати ділянці свій характер, індивідуальність і своєрідність. Гарні клумби створюють атмосферу спокою і затишку. Вони є натуральною і барвистою прикрасою будь-якого простору, який можна облаштувати власними силами.

 

З метою  покращення  благоустрою  території міста Біла Церква, залучення підприємств, установ та організацій до участі у спільній  роботі  з квітниково-декоративного оформлення прилеглих територій, 5-7 вересня поточного року виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради був проведений міський  конкурс на кращу  клумбу, створену підприємствами, організаціями, установами міста на своїх прилеглих територіях, присвячений Дню міста.

Конкурс оцінювали відповідно до Положення про проведення конкурсу у п’ятьох  категоріях. При оцінці клумб та квіткових композицій були враховані: підбір асортименту  та вишуканий смак дизайнера, гармонійність квіткової композиції до архітектурного ансамблю вулиць, яскравість та кольорова гама клумби, квітника, рівень видової та сортової насиченості асортименту, інше.


Після підбиття підсумків переможцями стали:

              

В І категорії «Підприємства, установи, організації»:

- ПП «Маршалок»;

- житлово-будівельний кооператив «Зелений»;

- Київська обласна торгово-промислова палата;

- громадська організація «Зміни Білу Церкву». 


В ІІ категорії «Загальноосвітні школи та гімназії»:

- Білоцерківське навчально-виховне об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» Білоцерківської міської ради Київської області;

- Білоцерківська гімназія № 2 Білоцерківської міської ради Київської області;

- Білоцерківська спеціалізована природничо-математична школа І-ІІІ ступенів №16 Білоцерківської міської ради Київської області ім. М.Кириленка.


В ІІІ категорії «Інститути, технікуми, професійні училища, позашкільні заклади»:

- Київській обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту;

- Технолого-економічний коледж Білоцерківського Національного Аграрного Університету.


В ІV категорії «Заклади охорони здоров’я»:

- Білоцерківський військовий госпіталь;

- Стоматологічний кабінет ФОП Осадчий О.Л.;

- Білоцерківський обласний онкологічний диспансер.


В V категорії «Заклади торгівлі та побутового обслуговування»:

- Ювелірний магазин Київського ювелірного заводу;

- ФОП Коршак Тетяна Анатоліївна (магазин «Квіти»);

- Магазин «Королева».


Вітаємо переможців та пропонуємо всім бажаючим, хто хоче подарувати  рідному місту часточку душі, приєднуватися до його оздоблення  і створювати красиві, сміливі та креативні клумби, які в подальшому також можуть бути призерами конкурсу.

Найкращі дизайни квіткових насаджень міста


Опубліковано: 14 вересня 2017 року
Поділитися