«Золотий фонд» Білої Церкви поповнився новими іменами

Наше місто має велику кількість видатних людей, які своєю щоденною працею роблять вагомий внесок у соціально-економічну, громадсько-політичну та культурно-просвітницьку діяльність міста, а також підтримують його життєдіяльність на належному рівні.

 

За особистий внесок та значні заслуги у розвитку науки, культури, освіти, охорони здоров'я, фізкультури і спорту, промисловості, будівництва, транспорту і зв'язку, торгівельного обслуговування, забезпечення законності і правопорядку, суспільного і державного будівництва та соціально-економічного розвитку міста Біла Церква ці білоцерківці були нагороджені високими почесними званнями, а також їх відносять до «Золотого фонду» міста.

 

14 вересня відбулася зустріч міського голови Білої Церкви Геннадія Дикого із членами «Золотого фонду» в рамках святкування Дня міста.

 

Міський голова привітав присутніх з Днем міста, наголосивши: «Біла Церква – це чудове і квітуче місто України. Зараз воно розвивається у всіх напрямках соціально-економічної та культурно-освітньої діяльності.

 

Ми - білоцерківці пишаємося нашим містом і в значній мірі такому розвитку завдячуємо Вам – шановні наші «батьки і матері Білої Церкви». Кожен з вас має безпосередній стосунок, до розквіту  міста на різних етапах його шляху.

 

На сьогоднішній день міська влада спільно з громадою Білої Церкви робить всі можливі кроки до розбудови нашого міста, його процвітання та створення комфортних умов проживання в ньому майбутніх поколінь».

 

До складу «Золотого фонду» входять 272 видатних білоцерківців, і в цьому році він поповнився ще п`ятьма членами.


В ході заходу Геннадій Дикий висловив слова щирої подяки членам «Золотого фонду»,  побажав всім міцного здоров’я, достатку, миру та  вручив свідоцтва новим п`ятьом членам «Золотого фонду», серед яких:

 

1.  Дячун Теодор Григорович – почесний громадянин міста Біла Церква, учасник національно-визвольного руху, нагороджений Орденом «За заслуги» III ст., відзнаками Президента України — Хрест Івана Мазепи та Київської обласної ради - «За заслуги перед Київщиною» ;

 

2.  Герасименко Надія  Петрівна – «Заслужений  майстер спорту», член збірної команди України з боротьби на поясах;

 

3.  Стьопенко Андрій Петрович – «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України», заступник директора Комунального закладу Київської обласної ради спеціалізованої дитячої юнацької школи олімпійського резерву «Промінь» з велоспорту;

 

4.  Ткаленко Іван Іванович – депутат Верховної ради України Ш скликання, нагороджений Почесною грамотою Верховної ради України. Працюючи Міністром України у зв'язках з Верховною Радою України та іншими установами державної влади України опікувався нашим містом;

 

5.  Терехов Володимир Франкович – «Заслужений вчитель України», учитель Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Ліцей-Мала академія наук» Білоцерківської міської ради.

 

Під час заходу також були вручені дипломи та грошові винагороди переможцям традиційної виставки-конкурсу картин «Місто над Россю»: за І місце – Ользі Мілейко за роботу «Морозний ранок»; за ІІ місце - Леоніду Маадир-Оолу за роботу «Біла Церква»; за ІІІ місце -  Анатолію Кирилюку за роботу «Місток в Олександрії». Всього  на виставці було представлено 24 роботи талановитих білоцерківських художників.

 

В ході урочистостей присутні проглянули святковий концерт у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

 

У заході взяли участь секретар міської  ради Борис Смуток, керівники ряду підприємств, установ, організацій міста, представники громадськості та журналісти міських ЗМІ.

«Золотий фонд» Білої Церкви поповнився новими іменами


Опубліковано: 14 вересня 2017 року
Поділитися