Нагороджено переможців чемпіонату України «Дитяча ліга»

    27 квітня, перед початком засідання тридцятої сесії Білоцерківської міської VII скликання, міський голова Геннадій Дикий вручив грамоти міської ради та премії дитячим командам, які стали переможцями у чемпіонаті України «Дитяча ліга» з ігрових видів спорту.

 

    Начальник відділу з питань фізичної культури і спорту міської ради Валентина Коросько зазначила, що Біла Церква на Чемпіонаті України «Дитяча ліга» сезону 2016-2017 р. була представлена чотирма командами: з волейболу – в різних вікових категоріях, та хокею.

 

    Спортсмени та тренери приймали нагороди під оплески присутніх. Зокрема, це команда з волейболу «Спортліцей» м.Біла Церква», яка стала переможцем чемпіонату серед дівчат 2000-2001 р.н. (тренер – Валентина Наумчук) та команда «Спортліцей» м.Біла Церква» – переможці чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2002-2003 р.н. (тренер – Ольга Датій).

 

    Переможцями чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2004-2005 р.н. стала команда ДЮСШ «Юність» м.Біла Церква (головний тренер – Олександр Васьківський). Чемпіонами України з хокею серед юнаків (U-12) – команда «Білий барс-Зміна».

 

    Також протягом сезону 2016-2017 р. чемпіонами України стали борці греко-римської боротьби: Олександр Грушин, Дмитро Кияшок та Сергій Грушин, які також були відзначені нагородами.

Нагороджено переможців чемпіонату України «Дитяча ліга»


Опубліковано: 28 квітня 2017 року
Поділитися