Нагородження молоді

11 лютого 2016 року в приміщенні Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К.Саксаганського м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди вручення двох міських молодіжних премій за 2015 рік. Це премія Білоцерківської  міської ради за внесок у розвиток місцевого самоврядування (започатковано у 2008 році)  та літературно-мистецька премія ім. М.С. Вінграновського(започатковано у 1993 році).

Лауреатів привітав міський голова Геннадій Дикий. Він побажав усім натхнення і подальших успіхів та зазначив, що дякуючи такій молоді в України є світле майбутнє.

Нагороду за значний внесок у вирішення соціально-значимих для міської громади питань, виховання гуманних принципів добра та милосердя серед молоді, патріотизм, волонтерську діяльність з допомоги українським військовим і добровольцям, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції отримала 21-річна Валентина Черненко, волонтерка Білоцерківської волонтерської групи.

Лауреатами літературно-мистецької премії, в наслідок таємного голосування, сталиДегтяренкоМарія-Лурдес та Лоцман Руслана.

На святковому вечорі лауреатам вручили дипломи, нагрудні знаки та грошові премії . Було сказано море теплих слів і побажань. Лауреатів привітав заслужений працівник культури України, член президії Українського фонду культури, голова комісії по присудженню міської молодіжної премії ім. М.Вінграновського А. Кульчицький та поет-гуморист, член національної спілки письменників України В.І. Дідківський.

Урочистості завершилися виступами лауреати попередніх років та переможці мистецьких конкурсів і фестивалів.



Опубліковано: 12 лютого 2016 року
Поділитися