ВАЛЕНТИНА ЧЕРНЕНКО, лауреат премії Білоцерківської міської ради за внесок у розвиток місцевого самоврядування -2015

Дівчина активно долучилася до волонтерського руху у вересні 2014 року, коли військовослужбовці вкрай потребували продуктів харчування, одягу, медикаментів й, звісно, народної підтримки. Валя організувала плетіння маскувальних сіток та «кікімор». АТО вже отримали від білоцерківських волонтерів  96 «кікімор» та 120 маскувальних сіток.

"Валентина - одна із найактивніших наших волонтерів. Приєднавшись до групи у розпал військових дій, вона відразу зорганізувала небайдужих білоцерківців з приготування сухих борщових та супових наборів. Цей потужний напрямок Валентина взяла під свою відповідальність і чудово з ним впоралась. Сотні військових на передовій завдяки її наполегливості були забезпечені повноцінним харчуванням. Ми пишаємось Валентиною, її досягненнями, активною громадянською позицією та заповзяттям. Вважаємо, вона гідно заслужила цю молодіжну премію від міської ради", - наголосив керівник Білоцерківської волонтерської групи Юрій Москаленко.
Турботами Черненко в зону АТО відправлено понад 3 тис. сухих борщових та супових наборів, понад 1,5 тис. поживних сумішей, компотів та чаїв.

Також протягом 2014 року Валентина брала активну участь у роботі "Середньовічного тиру" (стрільба з луку, арбалету), а вилучені кошти з заходу передавала на підтримку учасників АТО.А рік тому дівчина долучилася й до виготовлення виробів для благодійних аукціонів.На всі  зароблені 16 тисяч грн.. закупили сітки,вакуматорні пакети та тканину для пошиття форми.



Опубліковано: 12 лютого 2016 року
Поділитися