На виконкомі – питання, пов’язані із громадськими перевезеннями.

     14 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

     В ході засідання було розглянуто ряд питань щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви, серед яких й питання пов’язані із громадськими перевезеннями.

    Члени виконавчого комітету внесли зміни  в додаток 1  рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11 жовтня 2016 року № 437 «Про затвердження складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органа» ввівши до складу комісії нових членів.

    Також було затверджено Типовий договір  на  перевезення пасажирів на  автобусному маршруті загального користування в м.Біла Церква, який містить права та обов’язки організаторів перевезення та перевізників, визначає як здійснюватиметься  контроль за дотриманням умов договору, дії в разі зміни умов та ін. Доповідаючи дане питання керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський наголосив: «Даний договір унеможливить маніпулювання транспортними засобами, буде відповідати чинним умовам конкурсу з визначення автомобільних перевізників та надаватиме можливість організаторам жорстко контролювати здійснення процесу перевезень».

 

 


Опубліковано: 14 лютого 2017 року
Поділитися