На Таращанському масиві проведено громадські слухання щодо питань охорони громадського порядку

20 листопада, в приміщенні Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 (вул. Таращанська,167), було проведено громадське обговорення з мешканцями масиву Таращанський щодо питань охорони громадського порядку. 

 

Захід відбувся відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 березня 2018 року № 102 «Про затвердження спільного річного календарного плану проведення громадських обговорень  з питань охорони громадського порядку у місті Біла Церква на 2018 рік».

На порядку денному обговорень були розглянуті такі питання:

1. Звіт дільничного офіцера поліції про стан правопорядку та злочинності на підконтрольній території.

2. Надання пропозицій та зауважень з питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, присутніми жителями мікрорайону.

 

Під час обговорення присутні білоцерківці мали змогу здійснити анонімне анкетування щодо стану правопорядку, злочинності на території Таращанського масиву та надати оцінку роботі дільничного офіцера поліції.

 

Відповідно до інформації, наданої дільничним офіцером поліції Вадимом Слинько,  за 2018 рік, у ході проведення оперативно-розшукових заходів на дільничному пункті масиву Таращанський Білоцерківського ВП ГУНП України в Київській області, було виявлено такі найбільш поширені на території дільниці правопорушення:

  • за ст. 160 КУпАП - торгівля з рук у невстановлених місцях;

  • за ст. 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях;

  • за ст. 156 КУпАП – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями.

За звітний період на території масиву було вчинено 90 злочинів, з яких найбільш поширеними є крадіжки, тяжкі тілесні ушкодження, незаконний обіг наркотичних засобів, незаконне поводження зі зброєю.

Дільничним офіцером поліції було розкрито 42 злочини.

Загалом, протягом поточного року, виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради спільно з Білоцерківським відділом поліції було проведено п’ять громадських обговорень з охорони громадського порядку у місті Біла Церква

На Таращанському масиві проведено громадські слухання щодо питань охорони громадського порядку


Опубліковано: 23 листопада 2018 року
Поділитися