На кошти Громадського бюджету м. Біла Церква претендує 48 проектів

31 травня закінчився прийом проектів до Громадського бюджету Білої Церкви. Уже другий рік поспіль, аби зробити рідне місто кращим, білоцерківці мали можливість подати свої ідеї на даний конкурс.

 

У цьому році було подано 48 проектів різнопланового спрямування. Автори здивували креативністю  та інноваційністю.  Крім того, багато проектів спрямовані на охоплення якнайбільшого кола користувачів. 

 

Серед них є такі, що мають на меті підвищити комфортність і благоустрій у певних мікрорайонах,  створити інтерактивні простори на території міста; захищають інтереси громадян з особливими потребами,  зокрема   передбачають установку модульної вбиральні, якою матимуть можливість користуватися люди з інвалідністю; облаштування навчального класу для занять з роботехніки; створення сучасної протипожежної автоматизованої системи у навчальному закладі; запровадження в лікувальних установах інформаційних систем, за допомогою яких здійснюватиметься онлайн-реєстрація до лікарів, та інші послуги. Є й такі проекти, що мають спрямування щодо патріотичного виховання та  шанування власної історії, підвищення туристичної привабливості Білої Церкви. Пропонується й створення майданчика для вирощування рослин, які висаджуватимуться у рекреаційні зони міста, облаштування мосту-фонтану із встановленням системи підсвітки  та багато інших цікавих і неординарних думок.

 

Структурні підрозділи, до компетенції яких належать запропоновані проекти, проведуть детальний аналіз та визначать,  чи відповідають вони Положенню про Громадський бюджет.

 

 Варто заначити, що проекти, у порівнянні із минулим роком, є більш виваженими, автори  детальніше вивчили вимоги до  їх написання, і тому в кожної з ідей є більше шансів бути допущеним до голосування.

 

Отож, після проведення необхідних процедур, з 03 до 22 вересня ц.р. відбудеться  голосування за допущені проекти.

 

А поки ви маєте нагоду ознайомитися із переліком поданих проектів: https://bc-rada.gov.ua/node/8887.

 

Нагадуємо, що  вся необхідна інформація щодо Громадського бюджету розміщена на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради: https://bc-rada.gov.ua/node/6987.


Опубліковано: 06 червня 2018 року
Поділитися