Студенти БНАУ відчули себе у ролі депутатів

06 червня у Білоцерківській міській раді відбулася екскурсія для студентів Білоцерківського національного аграрного університету, під супроводом канд. екон наук, доцент Тетяни Арбузової.  Провів екскурсію - секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель.

 

Студенти 2 курсу економічного факультету із спеціальностей менеджмент і публічне управління та адміністрування, у рамках навчальної практики з дисципліни державне та регіональне управління, побували у робочих кабінетах відділів виконавчого комітету міської ради, ознайомилися із основними завданнями та функціями, які виконують працівники структурних підрозділів.

 

Вадим Кошель ознайомив юнаків та дівчат із історією місцевого самоврядування Білої Церкви, керівниками міста у різні роки, розповів про роботу депутатів міської ради, основні нормативно-правові документи, які врегульовують їх діяльність та ін.

 

Студенти мали можливість відчути себе у ролі депутатів міської ради, адже для них було організовано уявне засідання сесії міської ради, де вони практично зареєструвалися,  проголосували за допомогою системи «Рада» за ряд рішень, обрали «міського голову» та «секретаря ради», мали можливість виступити із трибуни, отримати відповіді на питання тощо.

Студенти БНАУ відчули себе у ролі депутатів


Опубліковано: 06 червня 2018 року
Поділитися