«Ми за безпечні дороги»

    13 травня на базі Білоцерківської ЗОШ №4 (директор – Олександр Дроздовський) відбувся флешмоб «Ми за безпечні дороги», який було проведено в рамках акції «Тиждень безпеки дорожнього руху». Акція проводиться з 8 по 13 травня ц.р. по всіх навчальних закладах міста за сприянням (ініціативи) управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Білоцерківського відділу поліції. Її метою є виховання відповідальності у школярів та підвищення рівня обізнаності щодо безпеки дорожнього руху.

 

    Як зазначив начальник управління освіти і науки Юрій Петрик – це дуже актуально зараз: «Наближаються літні канікули, і в цей період дітям потрібно бути особливо обережними, адже вони багато часу проводять граючись на дворі. Ми постійно наголошуємо саме на безпеці руху на пішоходних переходах, правилах керуванням велосипедом, повторюємо дорожні знаки і сигнали світлофору. Я закликаю вас добре вивчати правила дорожнього руху і стимулювати до цього своїх друзів та родичів. Ці знання стануть вам у нагоді на все життя».

 

    В акції взяли участь близько 100 учнів з 2-10 класів даного навчального закладу.

 

    У ході заходу також взяли участь представники управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, Білоцерківського відділу поліції, вчителі та учні БЗШ №4.

 

    Про одну з таких акцій ми вже розповідали раніше на офіційному веб-сайті нашого міста https://new.bc-rada.gov.ua/pro_misto/novyny/bezpeka_dorozhnoho_rukhu_tse_zhyttia.html .

«Ми за безпечні дороги»


Опубліковано: 13 травня 2017 року
Поділитися