Безпека дорожнього руху – це життя!

    20 квітня в м.Біла Церква відбулася профілактична акція-флешмоб серед учнів Білоцерківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №20 (директор - Ольга Борисюк), яка спрямована на виховання та підвищення рівня безпеки дорожнього руху школярів.

 

    Кожній дитині потрібно базове розуміння правил дорожнього руху для того, щоб зберегти своє життя. По дорозі в школу важливо дотримувати «законів дороги» та потурбуватися про свою безпеку.

 

   Слід зауважити, що однією з головних і актуальних причин високого рівня аварійності в Україні є низька дисципліна учасників дорожнього руху, особливо пішоходів в т.ч. і учнів. Їхня поведінка свідчить про недбале ставлення до елементарних Правил дорожнього руху. Дії пішоходів для водія не завжди є передбачуваними та прогнозованими, а тому статистика боляче свідчить, що значна кількість ДТП, у порівнянні з іншими транспортними пригодами, трапляється саме з їхньої вини.

 

     В ході акції працівниками Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області разом із школярами 8-их та 6-их класів Білоцерківської ЗОШ №20 (близько 50-ти осіб) було організовано театралізовано-танцювальне дійство. Головною метою даного дійства було відображення на практиці випадків порушень правил безпеки дорожнього руху учнями та проведення роз`яснювальної роботи працівниками Білоцерківського відділу поліції як уникнути даних порушень та зберегти своє життя.

 

    В заході взяли участь міський голова Геннадій Дикий, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський, начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, представники Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області, вчителі, учні Білоцерківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №20 та журналісти місцевих ЗМІ.

Безпека дорожнього руху – це життя!


Опубліковано: 20 квітня 2017 року
Поділитися