Молодь хоче тримати руку на пульсі життя - міська влада сприяє цьому

21 листопада в м.Біла Церква відбулася зустріч активістів молодіжних громадських організацій та представників студентської молоді із керівництвом міста, начальниками управлінь та відділів міської ради.

Молоді лідери міста виявили бажання ознайомитися з роботою структурних підрозділів міської ради, розвинути свої аналітичні здібності, розумітися в сучасних політичних процесах, а міська влада, зі свого боку, зацікавлена у залученні молоді до державотворчих процесів, підвищення  її громадської активності, тому традиційно організовує таку співпрацю.

Цього року, відповідно до розпорядження міського голови, ознайомлення студентів та активістів з роботою відділів та управлінь відбуватиметься з 21 листопада по 21 грудня. Двадцять сім молодих людей,  у вільний від роботи й навчання час, матимуть можливість дізнатися про діяльністю міської ради та її виконавчих органів у цілому та  про основні обов’язки посадових осіб місцевого самоврядування у 14 управліннях і відділах міської ради, зможуть набути практичний досвід щодо особливостей роботи у них, перевірити свій професійний рівень і ділові якості.

Під час зустрічі заступник міського голови Катерина Литвиненко наголосила, що ознайомлення з роботою структурних підрозділів міської ради, їх працівників буде корисним для студентів, адже  в управліннях і відділах  працюють досвідчені люди, які своєю щоденною працею забезпечують життєдіяльність Білої Церкви. Побажала молодим людям бути впевненими в собі, ініціативними та  наполегливими.

Деякі студенти поділилися думками, чому саме вони обрали той чи інший відділ та чого б вони хотіли дізнатися нового.


 


Опубліковано: 21 листопада 2018 року
Поділитися