Молодь Білої Церкви за здоровий спосіб життя!

30 травня у Білій Церкві відбулася щорічна молодіжна акція «Молодь за життя без цигарок» до Міжнародного Дня боротьби з тютюнопалінням. Захід організовано міською студентською радою за підтримки управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

Метою даної акції було привернення уваги молоді до здорового способу життя, проблеми тютюнопаління та застерегти, особливо дітей та підлітків, від пагубної звички, яка є причиною численних захворювань.

Студенти Білоцерківського національного аграрного університету, КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», Білоцерківського інституту економіки та управління ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», Білоцерківського коледжу фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту, а також інших навчальних закладів залучали всіх присутніх до акції, обмінювали цигарку на цукерку та закликали розпрощатися зі шкідливою звичкою.

У заході взяли участь: працівники управління з питань молоді та спорту  міської ради, студенти навчальних закладів міста та журналісти місцевих ЗМІ.

Молодь Білої Церкви за здоровий спосіб життя!


Опубліковано: 30 травня 2019 року
Поділитися