Свято випускників «Біла Церква – назустріч дітям»

30 травня у Білій Церкві під відбулося свято випускників 9 та 11 класів з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Біла Церква – назустріч дітям». Такий захід є традиційним у нашому місті і проводиться під патронатом міського голови Геннадія Дикого та за сприяння міської ради. Сьогодні міська влада Білої Церкви докладає максимум зусиль, аби всі діти, а особливо сироти та позбавлені батьківського піклування, мали можливість навчатися в найкращих школах, розвивалися в чудових позашкільних та спортивних закладах, зміцнювали свої знання та вміння, були справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернулася його заступник Катерина Литвиненко, яка відмітила, що нині у випускників важлива пора, адже саме зараз вони мають обирати майбутню професію, свій шлях у житті. Побажала, аби цей шлях був успішним, відкривав двері в нове, прекрасне, а також зачитала напутній лист від міського голови.

Під час заходу випускникам свої атестати отримали 27 випускників дев’ятих класів та 15 – одинадцятих класів. Окрім документів, дітям були вручені подарунки.

Подяками Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету були відзначені також рідні випускників.

Із напутніми словами, найщирішими вітаннями та найкращими побажаннями до випускників також звернулися: начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, начальник служби у справах дітей Білоцерківської міської ради Валентина Кисельова, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білоцерківської міської ради Людмила Севериненко.

Від імені випускників слово мала випускниця 11 класу Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Фрешта Усовченко.

Під час заходу з творчими дарунками виступили: вокальний ансамбль «Купавонька» Білоцерківської школи мистецтв №1 (керівник – Леся Крижешевська), дует педагогів Білоцерківської школи мистецтв №5 Ганни Шарової та Ігоря Горбатюка, фольклорний ансамбль «Зоряниця» Білоцерківської школи мистецтв №5 (керівник Ольга Пересунько).

Хвилюючі та радісні моменти свята з випускниками розділили їхні рідні та друзі, а також представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Свято випускників «Біла Церква – назустріч дітям»


Опубліковано: 30 травня 2019 року
Поділитися