Міжнародний день театру

27 березня в м. Біла Церква  в Київському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.П.Саксаганського відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня театру.

Із професійним святом колектив театру привітав міський голова  В.Савчук, який наголосив на його  вагомій ролі в  культурно-мистецькому  житті не тільки Білої Церкви, а й всієї Київської області, відмітив  високопрофесійність акторів театру, висловив слова вдячності акторам-ветеранам та з нагоди свята вручив ряду акторів грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Від імені голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка присутніх привітала його заступник Т.Подашевська, яка високо оцінила майстерність акторів Київського обласного академічного музично-драматичному театру ім.П.Саксаганського, наголосила на вагомій  підтримці театру з боку Київської обласної державної адміністрації та на розгляді питання щодо можливості подальшого розширення приміщення, в якому знаходиться театр. Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Т.Подашевська вручила грамоти Міністерства культури України заслуженим артистам України Л.Дяченко та В.Шекіті, грамоту та премію за перемогу у театральному фестивалі ім.А.Бучми – С.Волковій, ряд акторів нагородила грамотами Київської обласної державної адміністрації.

Присутні також отримали вітання та грамоти від голови Білоцерківської районної державної адміністрації А.Немни, в.о. начальника управління культури та туризму Київської обласної державної адміністрації І.Подолянця та ін.

На заході також було вручено театральну премію Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського - «Браво» в ряді номінацій.

В ході заходу присутні проглянули святковий концерт у виконанні акторів Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського. 



Опубліковано: 28 березня 2012 року
Поділитися