Прес-конференція начальника відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування

26 березня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяла участь начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування міської ради Р.Довгаль.

 В ході прес-конференції начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування міської ради поінформувала присутніх про основні завдання і напрямки роботи, які здійснює відділ щодо впровадження Програми економічних реформ України на 2010-2014рр., ініційованої Президентом України В.Ф.Януковичем, в галузі торгівлі і побуту. Акцентувала увагу, що в місті проводиться організаційна і координуюча робота, спрямована на забезпечення стабільної цінової ситуації на продовольчому ринку міста. З метою недопущення безпідставного зростання цін на основні соціально-значущі продукти харчування на міському споживчому ринку запроваджений постійний моніторинг цін, вживається заходів щодо врегулювання цінової ситуації та ін.

В ході прес-конференції начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування міської ради дала відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 27 березня 2012 року
Поділитися