Місто і бізнес. Взаємовигідна співпраця.

    3-го березня, міський голова, Геннадій Дикий,  відвідав українську філію міжнародного підприємсттва Mareven Food Holdings, за запрошенням його генерального директора - пана Май Ван Міня.

 

    Міський голова, разом зі своїм заступником з економічних питань, Інною Новогребельською, завітав на підприємство, де мав конструктивну зустріч з керівництвом компанії. На зустрічі зі сторони компанії були присутні:

 

    Генеральний директор Ван Май Мінь, виконавчий директор Ле Ань Куан, директор по маркетингу Кравченко Валентин Геннадійович, керівник служби управління справами Шакіров Сергій Наілович.

 

    Обговорювались питання подальшої співпраці між підприємством і містом, можливість розширення виробництва.  Відбулася невелика екскурсія на виробництво.

 

    Геннадій Дикий зауважив: «Як міському голові, мені було надзвичайно приємно дізнатися про умови в яких працюють білоцерківці на підприємстві, а їх на Mareven Food понад чотириста.  Соціальний захист, страховий медичний поліс, досить високий рівень середньої заробітної плати. Співпраця з вищими навчальними закладами міста, для стажування молодих випускників на підприємстві, а згодом і їх працевлаштування. Надзвичайно низька плинність кадрів (лише близько одного відсотку). Інвестиції в соціальні проекти та доброчинна діяльність. Такі підприємства мають бути взірцем для інших».


Опубліковано: 06 березня 2017 року
Поділитися