Міський голова запросив білоцерківців на Перший форум стратегічного розвитку «Біла Церква 2025»

    24 квітня відбудеться Перша міська конференція розвитку Білої Церкви, з нагоди прийняття  річниці «Стратегії розвитку Білої Церкви до 2025 року».

 

    Даний документ  містить  ключові стратегічні цілі  та  ключові стратегічні пріоритети, які дають можливість  реалізовувати  конкретні операційні цілі та проекти. Чотири основні стратегічні цілі Стратегії: підвищення ролі громадян у розвитку міста,  сприяння підприємницькій активності, побудова системи сучасного ефективного управління, забезпечення високої якості життя в місті. 

 

    В ході заходу буде підведено підсумки ходу реалізації Стратегії за рік. Доведено до відома громади що вже вдалося зробити відповідно до чотирьох основних стратегічних цілей, над чим, наразі, необхідно посилено працювати та  визначені основні напрямки  діяльності  на найближчий час. 

 

    «Хочу запросити жителів на Перший форум стратегічного розвитку «Біла Церква 2025», який відбудеться в місті 24 квітня,- зазначив Геннадій Дикий.- Рік – це період, коли вже можна підвести перші підсумки, зробити висновки та  визначити подальші кроки. Долучайтеся до ходу  обговорення реалізації Стратегії, надавайте свої пропозиції й зауваження та приєднуйтеся до її втілення»

 

    На форум запрошуються представники громадськості, бізнесу та органів місцевого самоврядування, молодь та всі бажаючі долучитись до розвитку міста.

 

    Захід відбудеться 24 квітня, за адресою: вул. Леся Курбаса, 2, ресторан «Казка».

 

   Участь у заході можлива за умови попередньої реєстрації. Детальніше - на офіційному сайті Білоцерківської міської ради.


Опубліковано: 21 квітня 2017 року
Поділитися