Міський голова провів черговий особистий прийом громадян

16 серпня міський голова Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 27 білоцерківців.

 

Питання, з якими звернулися жителі міста, стосувалися здебільшого комунальної сфери: ремонту будинку, асфальтування доріг, будівництва зупинки між Критим ринком та магазином «Фокстрот», спорудження кіоску поряд з житловим будинком, безкоштовного встановлення газової колонки, облаштування тепловим лічильником одного із житлових будинків, усунення порушення тепловодопостачання в квартирі, допомоги щодо погашення боргів за комунальні послуги тощо.

 

Окремі питання білоцерківців були пов’язані з одержанням житла, в т.ч. отримання кімнати в гуртожитку та продовження дозволу на проживання в квартирі, приєднання земельної ділянки до її домоволодіння та інші.

 

Під час прийому міського голови Геннадія Дикого мешканцями міста було задано ряд особистих питань. Зокрема, можливості отримання  інвалідної коляски, усунення пошкодження надгробної плити на кладовищі тощо.

 

Деякі білоцерківці отримали відповіді стосовно вирішення спорів між сусідами щодо будівництва будинку та перебудови квартири, відмови в дозволі на розробку проекту землеустрою та низки інших питань.

 

Усім громадянам, які звернулися до Геннадія Дикого, були надані роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вирішення піднятих питань.

 

Для довідки: записатися на особистий прийом громадян міського голови можна у відділі звернень громадян за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 17 серпня 2017 року
Поділитися